Advokatfirman Silbersky

Byrå - Advokatfirman Silbersky AB
Postadress - Box 12706, 112 94 STOCKHOLM
SVERIGE
Växel - 08-654 04 15
Fax - 08-650 19 58
E-post - silbersky@silbersky.se
Webbadress - www.silbersky.se
VN:F [1.9.5_1105]
Betyg
Rating: 2.5/10 (4 votes cast)
Advokatfirman Silbersky, 2.5 out of 10 based on 4 ratings
Verksamma rättsområden: Brottmål, Offentlig försvarare

12 kommentarer
Lämna en kommentar »

 1. Ber man om Silbersky så kommer man troligen inte få honom annat än om man är känd, annars får man en av hans andra jurister.

 2. Herr Advokat Leif Silbersky 20140103 Herr Johann Bergstrand

  Nu undrar jag om Advokat Leif Silbersky vill handha resning Tingsrätten dom resningsansökan och försvar för mig (Johann)? Resningsansökan gäller dom i mål resning Hovrätten i Göteborg.
  Har blivit åtalad för bankrån mot Skandinaviska Enskilda Banken Rosenlundsgatan!
  Handlade obetänksamt stressad och enligt preskribition var jag i banklokalen, sökte arbete som följaktligen ledde mot ett åtal!
  Anses vara oskyldigt dömd och förefaller vara justitiemord tills dess åtal väckts! Ber er om advokat, och håller nu på med ansökan om mål och domnummer enligt Tingsrättens förfarande, akt till kännedom vilka meddelats och väntar på akten. Kontaktar Er inom 2 veckor för råd och advokatarvode kan betalas med fondbidragsansökan fond, vilka skall erkännas Er advokatfirma. Funderar nu på om ni kan hjälpa mig och frågar er om detta? Med vänlig hälsning Johann Bergstrand tack!?!

 3. Hej jag har en fråga till er. Min bror är nyligen dömd av hovrätten till våldtäkt/ sexuellt ofredande. Kan man på nått sätt få en ny omprövning till högsta domstolen som gav avslag tyvärr. om man få fram tex andra bevis? Som tex sms där hon själv försäger sig om att hon ljugit om allt. Vi är alla så förtvivlade att han nu om 1 månad ska in i fängelse. O vi vill hjälpa honom på alla sätt. Tack på förhand Mvh Anki Holm

 4. HEEEEJ HUR MÅNGA 100 000KR KOSTAR DET FÅ LEIFS HJÄLP ????? BÅDE BROTTSMÅL 2ST + SKILLSMÄSSA+VÅRDNADSTVIST+ FÖRRA ADVOKATEN GÖRAN WIKLUND UPPSALA SKAFFADE JA CA 5-6 ANDRA MÅL PER ÅR FÖRUTOM MINA 018,570157 LIGGER ACKIS KROSSAT BÄCKEN JUST NU STORT BEHOV HJÄLP m.zetterlund@hotmail.com

 5. Hej.

  Jag vill stämma den svenska staten för att man har avlyssnat och spionerat på mig personligen men även min familj. Det hela måste ha börjat när mina föräldrar kom till Sverige på 1960 talet. Verksamheten har därefter utvecklats till att manipulera samt att droga ner familjemdlemmar, vilket har försvårat ett normalt liv, och som i mitt fall förstört det fullständigt. Inget brott har utförts från min eller någon av mina familjemedlemmar. Hade så varit fallet hade jag uppskattat att ha blivit åklagad och dömd. Det finns många detaljer man kan nämna i sammanhanget men det vill jag i såfall avhandla genom personliga samtal. Jag är ruinerad och har blivit av med både jobb och hem, och vet inte villka rättigheter jag har och hur man startar eller driver en sådan här process. Ifall ni tycker att det är ett intressant fal hör gärna av er, ni kan rädda mig men även få en insyn i hur illa den Svenska staten kan behandla en medborgare när den är på sitt sämsta humör.

 6. Jag Gunilla 420429 och min man Leif 470712 Har trots försiktighetsåtgärder vid försäljningen 2013 av vår husvagn KABE Ametist GLE Pris 250 000:- blivit utsatta för ett fruktansvärt bedrägeri. Hela vårt livskapital försvann som vi skulle lösa banklån med. Det blev rättegång där förövaren Ferko Sabas Costich dömdes till 2 år och 6 mån. fängelse. Vi har fått livstids lidande med panikångest och skulder som inte vår pension räcker till att betala.
  Jag har nu stelopererats i min vänster fotled och har nu ingen möjlighet längre att arbeta extra för att betala banken de skulder vi blivit bestulna på. Jag ligger sömnlös om nätterna med ångest över detta vi råkat ut för.
  Vi är pensionärer, har arbetat och betalat skatt i hela vårt liv. Vi har aldrig legat samhället till last. Det måste ju finnas någon statlig instans eller fond i Sverige som kan hjälpa oss ekonomiskt?
  Skulder saneras vid dödsbon! Brottsoffer måste kunna få samma ekonomiska hjälp för det vi blivit bestulna på!
  Vi är förtvivlade och måste kunna på något sätt få hjälp.
  Gunilla och Leif Axelsson.

 7. Hej, jag behöver din hjälp Leif, Mvh Stefan Andersson 0700595800

 8. Hej, jag behöver din hjälp, Mvh Stefan

 9. Hej Leif Silbersky!
  Jag heter giegia och jag är känd gentemot min vetskap och vilja på internet och i medier och är utsatt för en smutskastning och bla förtal om hur mycket jag äter. Denna häxjakt skapar mig givetvis massa problem och nu igen sitter jag på psyket eftersom jag inte kan bevisa att det inte rör sig om vanföreställningar. Jag vill gärna ha en advokat så att jag kan ställa den som satt igång förföljelsen av mig till rätta, vill du vänligen hjälpa mig med det?
  Tack på förhand,
  giegia

 10. Hej,
  jag har kontaktat dig förut, men gör det nu igen i hopp om ett svar.
  Det pågår något ”jippoliknande” på min bekostnad i medierna och jag behöver få stopp på det eftersom det skett gentemot min vetskap och vilja och det bara handlar om att smutskasta mig, så jag undrar om du skulle vilja ta dig an mitt fall?

  mvh giegia

 11. Jaha nu såg jag att mitt första meddelande hade gått igenom, ber om ursäkt för det andra.
  Tack /giegia

 12. Har härmed blivit friad och friutskriven med förra utlåtande…

  Tackar för chansen???

  Tack…

Lämna en kommentar

CAPTCHA-bild