Advokatbyrå Therese Karlberg AB

Byrå - Advokatbyrå Therese Karlberg AB
Postadress - Tranebergs Strand 41, 167 40 BROMMA
SVERIGE
Växel - 08-634 39 92
VN:F [1.9.5_1105]
Betyg
Rating: 3.2/10 (27 votes cast)
Advokatbyrå Therese Karlberg AB, 3.2 out of 10 based on 27 ratings
Verksamma rättsområden: Ospecificerad

9 kommentarer
Lämna en kommentar »

 1. Har anlitat Therese Karlberg både som privatperson och företagere och är mycket glad över hennes engagemang, att hon ser till att vara påläst, saklig och visar respekt för synpunkter. Hon tar vara på möjligheter och att framföra och bevaka mina intressen. Jag har haft mycket tuffa lägen som hon har vänt till min fördel genom att lyfta fram och belysa sakfrågan vilket gör att motparter som lyfter fram osaningar och sprider vilseledande information inte kommer undan med det.

 2. Duktig, seriös och ansvarsfull advokat

 3. Therese är toppen och jag rekomenderar henne varmt. /Mari-Louise

 4. Toppen!

 5. Therese är noggrann, professionell och drivs enligt min mening av ett stort patos och varmt hjärta, vilket kanske man inte kan säga om alla advokater. Hon är öppen för diskussion och kan hantera ”jobbiga” klienter / läs engagerade, vilket jag stundtals var. Jag önskar henne allt gott och skulle inte tveka att anlita byrån igen, eller rekommendera den å det varmaste till någon annan. Hon är en av ”klipporna” i Alvik.

 6. Vi anlitade Therese och är mycket besvikna. Hon svarade inte på mail, inte heller på telefon. Trots att vi hade ett pågående ärende så hörde hon inte av sig alls. Vi var fick avbryta samarbetet och vända oss till annan jurist på grund av de långa svarstiderna och bristande intresset.
  Vi är mycket besvikna och kan inte rekommendera Therese för andra

 7. Min bror anlitade Therese Karlberg via rekommendationer från en kollega till mig som påstod att hon skulle vara en riktig vinnarskalle. Det gäller tydligen inte vårdnadstvister. Hon var ointresserad och hade ingen koll och min bror var tvungen att byta ombud.
  Gunilla
  Stockholm

 8. Gjorde misstaget att kontakta denna jurist gällande ett uppslitande umgängesärende. Tyvärr gav hon ett väldigt förvirrat och oengagerat intryck vid första möte och senare utfört arbete var även detta väldigt osakligt och stundtals även felaktigt.
  Jag tvingades därför avbryta samarbete för att söka mig till, enligt min uppfattning, en mer kompetent, trygg och närvarande jurist. När jag vänligt ifrågasatte huruvida fullt timarvode kunde avkrävas när klienten inte är nöjd fick jag till svar att det inte var något fel på arbetet samt även ett kyligt hot om domstol.
  Kan verkligen inte rekommendera Therese som ombud i denna typ av ärenden.

 9. Fick ett brev från Curt Jakobsson och han gav mig HELA 2,5 dagar att förbereda för mig i en sak avs. fammiljerät ärende.. LUKTAR pajaser låååååååång väg

Lämna en kommentar

CAPTCHA-bild