Integritetspolicy

Din integritet
Din integritet är viktigt för oss. För att bättre skydda din integritet så tillhandahåller vi denna notis om informationshantering och de val du har angående hur din information samlas in och används. För att göra det så enkelt som möjligt för dig så finns en hänvisning till denna notis på alla sidor hos vår hemsida.

Google Adense och DoubleClick DART kakor
Google, som är en tredje parts reklamsäljare, använder, precis som denna sida, kakor. Detta för att bättre tillhandahålla mer relevant reklam.För att avsäga dig dessa kakor, så besök Googles sida för integritetspolicy: http://www.google.com/privacy_ads.html DART kakor följer Googles integritetspolicy.

Andra tredje parts reklam servers eller reklamnätverk kan även komma att använda kakor för att följa användares aktivitet på denna sida, som regleras under deras integritetspolicy. Advokat Stockholm har ingen tillgång eller kontroll över dessa tredje parts kakor.

Insamling av personlig information
När ni besöker Advokat Stockholm så kommer er IP att registreras tillsammans med tidpunkten för besöket. Detta information används endast för att analysera trender, administrera sidor, följa besökares klickmönster och insamla bred demografisk data för intern användning. Viktigast av allt, ingen IP-adress används för att knyta den till någon identifierbar information.

Länkar till tredje parts sidor
Vi har inkluderat en rad länkar på denna sida för er användning. Vi är inte på något sätt ansvariga för innehållet eller integritetspolicyn på dessa sidor. Du bör vara medveten om att den kan komma att vara annorlunda än vår egen.

Ändringar av detta dokument
Innehållet i detta dokument kan komma att ändras när som helst, under vår omsorg.

Om ni har några frågor om integritetspolicyn för Advokat Stockholm så kontakta oss genom att använda sidans kontaktformulär.

Last updated Sat, 18 Sep 2010 11:45